Džiovintos morkos - saldus ir traškus daržovių užkandis.
Jose gausu beta karotino, t. y. provitamino A. Daržovėse taip pat gausu vitaminų B1, B2, PP, K ir C bei svarbių mineralinių medžiagų, tokių kaip kalcis, geležis, fosforas, varis ir cinkas. Morkos yra maistinių skaidulų šaltinis, kurios skatina tinkamą žarnyno peristaltiką ir tinkamos bakterinės mikrofloros palaikymą. Morkų vartojimas taip pat gerina odos būklę ir turi valomąjį poveikį organizmui. Gali būti šeriamos vienos, dedamos į pagrindinius pašarus arba maišomos su šienu.
Papildomas pašaras.
Sudėtis: džiovintos morkos.
Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai (Kjeldalio metodas) min. 9,0 %, neapdoroti riebalai min. 2,4 %, žalios ląstelienos maks. 13,6 %, ne daugiau kaip 9,2 % žalių pelenų, ne daugiau kaip 10 % drėgmės. 12%. Šėrimo rekomendacijos: kaip papildomas skanėstas prie pagrindinio maisto.
Tiekti kaip skanėstą pagrindiniam pašarui paįvairinti. Galima šerti atskirai arba sumaišyti su šienu.
Kokios yra prekių vertinimo taisyklės?
Produktą gali vertinti tik registruoti FERA.LT klientai, kurie jį įsigijo. Žvaigždučių įvertinimas yra visų įvertinimų vidurkis.
Patikrinę atsiliepimus, paskelbsime ir teigiamus, ir neigiamus atsiliepimus.
Neseniai įsigijote šią prekę? Padėkite tinkamai pasirinkti ir kitiems pirkėjams ir pridėkite nuotrauką (-as)?