NEMOKAMAS PRISTATYMAS
UŽSAKYMAMS NUO 18 EUR

BRIT FRESH beef & pumpkin 400 g jautiena ir moliūgai

Gamintojas: BRIT
75065
2.17

Išsiunčiame per 24 val

Lojalumo taškai: 1 taškas
Mūsų klientų nuotraukos Žiūrėti papildomas nuotraukas

"Brit Fresh" siūlo skanų, visavertį ir subalansuotą maistą, kurį sudaro tikra mėsa, subproduktai, vietinių šaltinių daržovės, vaisiai ir prieskoninės žolelės gardžiame mėsiškame padaže. Maistas turi būti šeriamas kambario temperatūros. Porcijų dydis gali skirtis priklausomai nuo šuns aktyvumo lygio ir aplinkos. Šeriant konservuotu ėdalu, kad jis būtų įvairesnis ir skanesnis, pagrindinio ėdalo dienos porciją reikėtų atitinkamai sumažinti. Užtikrinkite, kad augintiniai turėtų nuolatinę prieigą prie šviežio geriamojo vandens. Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarytą konservų dėžutę laikykite šaldytuve.

SUDĖTIS:

Sudėtis: 68 % jautienos
13 % sultinio
10,8 % moliūgų
2 % obuolių
2 % mineralinių medžiagų
1 % prieskoninių žolelių mišinio (rozmarinas, čiobreliai, medetkos, kiaulpienės)
1 % petražolių
1 % lašišų aliejaus
0,5 % topinambų
0,5 % linų sėmenų
0,2 % dumblių ir burokėlių

MITINGOSIOS MEDŽIAGOS:

Žali baltymai 8,5 %.
riebalų kiekis 9,5 %.
drėgmės kiekis 75 %.
žali pelenai 2,8 %.
žalios ląstelienos 0,7 %.
kalcis 0,3 %.
fosforo 0,2
natrio 0,4 %.

Parametrai

Augintinio dydis:
Universalus
Pakuotės svoris (kg):
0.4
Gamintojas:
BRIT

Paskirtis

Gyvenimo etapas:
Suaugęs

Ingredientai

Baltymai (%):
8.5
Baltymų rūšis:
Jautiena
Fosforas (%):
0.2
Riebalai (%):
9.5
Kokios yra prekių vertinimo taisyklės?

Produktą gali vertinti tik registruoti FERA.LT klientai, kurie jį įsigijo. Žvaigždučių įvertinimas yra visų įvertinimų vidurkis.  Patikrinę atsiliepimus, paskelbsime ir teigiamus, ir neigiamus atsiliepimus.

Atsiliepimai

Nerasta atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Neseniai įsigijote šią prekę? Padėkite tinkamai pasirinkti ir kitiems pirkėjams ir pridėkite nuotrauką (-as)?

Norite gauti papildomos informacijos apie šią prekę, susisiekite telefono numeriu +370 700 44 979 arba el. pašto adresu [email protected]